vakantiewoningverhuurzeeland.nl

Gastenboek

100 berichten, 10 pagina's 
«  10 
15-11-2007
Geplaatst door: Ankie, Will en Charlotte Groothuijzen

27 juli - 3 aug 2007

Beste Jinny en Peter,
Het wordt voor jullie wel een beetje eentonig misschien, maar ook wij waren (en zijn)zeer gecharmeerd van jullie vakantiewoning. Het is echt heel gezellig, comfortabel en compleet ingericht. Wij vonden het ook heerlijk dat jullie huisje zo schoon was; dat hebben we helaas wel eens anders meegemaakt.
Dit was onze eerste vakantie op Zeeuws Vlaanderen en het is hier heel goed bevallen. Ontzettend schone stranden! We hebben het ook getroffen met het weer. (Letterlijk gecitterd uit het gastenboek in de woning)

15-11-2007
Geplaatst door: Steffi, Aimee und Chris

20-07/27-07-2007

Liebe Familie van Geest,
Eine herrliche Woche geht nun Zu Ende und wir wurden am liebsten hier bleiben! Strand und Meer waren wie immer unglaublich schon, aber das niedliche Hauschen hat uns uberrascht: das schonste Schorrebloem! (und wir heben schon viele gesehen!) Wir komen in nachsten Jahr gerne wieder zuruck in dieses schone Haus. (Letterlijk geciteerd uit het gastenboek in onze woning)

15-11-2007
Geplaatst door: Peter, Chantal en Julia

6-20 juni 2007

Beste familie!
Wij hebben 2 weken lang mogen genieten van zon (maar ook veel regen helaas ...) zee en strand en de gezellige plaatsen (Sluis is erg fijn om te shoppen!) rondom dit ideale appartementje. Kortom, wij hebben genoten! (Letterlijk geciteerd uit het gastenboek in de woning)

15-11-2007
Geplaatst door: Mark Klusman en Anja Ramerman

29-06-2007/6-07-2007

Beste Familie van Geest,
Toen we vorige week vrijdag voor het eerst dit appartement binnenkwamen, dachten en zeiden we tegen elkaar: "wat een gezellig en knus ingericht appartement!" In de week erna hebben we veel gezien van hetgaan Zeeuws Vlaanderen te bieden heeft: het mooie strand, de afwisselende fietsroutes en de vele leuke dorpjes. Ook Brugge en Knokke zullen wij niet snel vergeten. Maar ja, aan alles komt een einde en gaan we weer terug naar Almelo, maar gelet op de afgelopen week in Zeeland komen we zeker terug. (Letterlijk geciteerd uit het gastenboek in de woning).

15-11-2007
Geplaatst door: Sabine und Igor

5 - 12 juni 2007

Liebe Familie vd Geest,
Dies Appartment ist wirklich sehr toll! Wir hadb uns von der ersten Minute wohl und willkommen gefuhlt. Wir geniessen unseren Urlaub hier, was uns wirklich leicht fallt, denn in eurer Einrichtung und der Gestaltung stedet Kreativitat und liebe zum Detail. Wir haben festgestehlt, dass dieses Appartement des schonste im ganzen schorrebloem ist. Vielen dank wir kommen gerne wieder. (Letterlijk geciteerd uit het gastenboek in de woning)

15-11-2007
Geplaatst door: Dora, Dick, Rien en Sonja

1 - 4 juni 2007

We hebben erg genoten in jullie mooie, gezellige huisje. Het was mooi weer en zijn heerlijk naar het strand geweest. Sluis is een mooi stadje met leuke winkels en we hebben zelfs gegolfd in Oostburg, een mooie baan met een prachtig clubhuis. We hebben het erg naar ons zin gehad en komen zeker nog eens terug. (Letterlijk geciteerd uit het gastenboek in de woning).

15-11-2007
Geplaatst door: Rene, Monique, Dennis en Sabine Molendij

25-28 mei 2007

Hallo Fam. vd Geest
We hebben een heerlijk pinksterweekend gehad in jullie huisje. Het weer was prima, we hebben heerlijk gewandeld over het strand, soms wel 4 x per dag. De inrichting is dik voor elkaar in het huisje, we misten alleen wat grote bierglazen. Voor onze zoon van 14 jaar met een lengte van 1.89 was alleen het stapelbed een beetje kort, maar ach ook dat was geen probleem. Wij wensen jullie nog veel gezellige vakantieuurtjes in jullie huis en we komen graag nog eens terug. (Letterlijk geciteerd uit het gastenboek in onze woning).

15-11-2007
Geplaatst door: Annemiek, Iem, Boris en Fenna

14 mei t/m 20 mei 2007

Beste Familie,
We hebben het ontzettend naar ons zin gehad in jullie mooi ingerichte huisje.Vooral onze 2 kinderen van 3 en 1 hebben zich zeer vermaakt met het kleine witte huisje en de bolderkar! Het was onze eerste keer in Nieuwvliet maar ik denk dat we zeker nog eens terugkeren! (Letterlijk geciteerd uit het gastenboek in onze woning)

15-11-2007
Geplaatst door: Piet en Jeanne Landa

7-05-2007/11-05-2007

Fam. v.d. Geest
Weer zat tegen, maar het huisje was gezellig en smaakvol ingericht. En van alle gemakken voorzien. We komen zeker nog eens terug. Hopelijk met heel zonnig weer. (Letterlijk geciteerd uit het gastenboek in onze woning)

15-11-2007
Geplaatst door: Erick, Wilmie, Nadine en Kay Geurts

30 april t/m 4 mei 2007

Beste Fam. v. Geest
Wij komen al sinds 2001 in Nieuwvliet. We hebben al vele schorrebloemen "bewoond", ma ar deze is toch wel heel mooi en uitstekend verzorgd. Alles is werkelijk op elkaar aangepast.Onze complimenten hiervoor!!! Bij ons eerstvolgende "er even tussenuitje" zullen we dan ook zeker hier terugkomen. Wat betreft eventuele verbeteringen, geen commentaar, gewoon houden zo!!! Misschien wel iets om over na te denken, een rookmelder.
Wij wensen jullie nog vele mooie en gezellige uurtjes in jullie Schorrebloem 15. (Letterlijk geciteerd uit het gastenboek in onze woning, rookmelders zijn inmiddels geplaatst).