Gastenboek

100 berichten, 10 pagina's 
«  10 
24-08-2008
Geplaatst door: Liesbeth, Paul, Sophie en Noud

Weekend 2-5 mei 2008 S15

Na een rit van 4 uur waren we allemaal een beetje "gaar". Gelukkig kwam jij, Jinny, om ons de sluetels te overhandigen en vooral mijn puberzoon en een vriend vonden het huisje heel gaaf! Van alle gemakken voorzien.Het bed sliep heerlijk! Erg schoon, je kan merken dat het een eigen huisje van jullie is. Goed om in te verblijven dus. Wat heerlijk dat het strand zo dichtbij is, we hadden dan ook heerlijk weer en hebben genoten. Dank jullie wel voor een fijn plekje voor een lang vakantieweekend. (Letterlijk citaat uit het gastenboek in de woning)

24-08-2008
Geplaatst door: Fam Walta/van Ieperen

vakantie 25-4 / 2-5 2008 S15

Wat is dit een prettige vakantieplek. Een gezellig huisje met alles wat je nodig hebt, op loopafstand van het strand! Normaal is dat voor ons niet zo, dus dat was genieten .... even wandelen, spelen, lezen en natuurlijk haaietanden zoeken. Na even oefenen hebben we er meer dan 20 zelf gevonden. Een flinke buit dus! De rust was ook heerlijk. Geen razend verkeer en iedereen is vriendelijk en neemt net even wat meer tijd. Er is genoeg te doen en te beleven en we zijn nog lang niet klaar. We komen dus graag nog eens terug. (Letterlijk citaat uit het gastenboek in de woning)

24-08-2008
Geplaatst door: Fam Akkermans

midweek 21-25 april 2008 S 15

Wij hebben een mooie midweek gehad. Redelijk weer, lekker gefietst. Mooie strandwandelingen gemaakt, lekker gekookt en gegeten. Enorm genoten in dit huisje, zorgvuldig en smaakvol ingericht. (letterlijk citaat uit het gastenboek in de woning)

24-08-2008
Geplaatst door: Familie van Dam

vakantie 14-21 april 2008 S15

Wij hebben een heerlijke week gehad in jullie comfortabele huisje: fijn weer gehad, leuke omgeving en thuis weer heerlijk relaxen. Wij komen zeker nog een keertje terug. Succes met jullie nieuwe huis! (Letterlijk citaat uit het gastenboek in de woning)

24-08-2008
Geplaatst door: Hanne + Marius

Urlaub 11-16 Marz 2008 S15

Wir haben hier ein paar wunderschone tage verbracht und bedanken uns fur die schone Unterkunft.
Wir fanden es hier sehr gemutlich und kommen gerne noch einmal hierher zuruck. Liebe Grusse! (Letterlijk citaat uit het gastenboek in de woning)

24-08-2008
Geplaatst door: Familie De Groot

Vakantie 24-2 tot 2-3 2008 in S15

Een heerlijk huisje voorzien van alle gemakken! Schoon en met zorg ingericht, we voelden ons zo thuis. Lekker gewinkeld in Vlissingen en lekker gewandeld op het strand. Een topweek! (Letterlijk citaat uit het gastenboek in de woning)

24-08-2008
Geplaatst door: Arjan, Jolanda, Aniek en Tirza

vakantie 1-8 febr. 2008 in S15

Wat een tophuisje! Gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. Gezien de tijd van het jaar zijn we natuurlijk best veel binnen geweest, maar dat was geen straf. Verder dagelijkse uitstapjes naar het strand gemaakt en veel zandkastelen gebouwd. De kinderen vonden het erg leuk om te spelen bij DeKreek in Eede. Kortom: het was een fijn weekje.Beadnkt en wellicht tot een volgende keer!

20-07-2008
Geplaatst door: Agnes

VAKANTIE!!!!!

Hallo fam. vd Geest,

ook al een berichtje achtergelaten in 't boekje in de woning zelf, maar ook nog ffies op deze manier;
WE HEBBEN EEN HEERLIJKE VAKANTIE GEHAD DE AFGELOPEN 2 WEKEN!!
Een paar dagen regen, maar veelal mooi weer, dus geregeld aan 't strand en in zee te vinden geweest...Supergezellig huisje en leuke plaatsen in de buurt (Sluis en Oostburg)..Winkel 'Zus & Zo' helemaal geplunderd
Wellicht tot een volgende keer...
Lieve groeten,
Agnes & Marèl

13-07-2008
Geplaatst door: Fam. ten vaarwerk

wat een pech...

.....We hadden ons stiekem alweer een beetje verheugd op weer een week in jullie prachtige huisje, maar helaas -maar fijn voor jullie!- is het voorlopig al helemaal volgeboekt...
Nou ja, volgend jaar beter? Wij hebben in ieder geval een hele fijne vakantie gehad in jullie vakantie-'thuis'!!
Prachtig ingericht, Romy vond het stapelbed reuze spannend, en ook wij hebben genoten van de tuin, het huisje, zon, de zee het strand en de prachtige omgeving.
Jullie tweede huisje ziet er ook prachtig uit, complimenten, we komen er graag eens een weekje bijtanken!!

16-01-2008
Geplaatst door: Jan en Ria Leeuwis

weekend in julliehuis

Weekend heerlijk uitgerust in jullie fijne huis dat erg mooie gelegen licht op het park en gezellig is ingericht en van alle gemak is voorzien.
Erg fijn gewandeld met de hond op het strand wat op ongeveer 100 meter van het huis ligt .(zelf in de zomer mag de hond mee op het strand)
Echt heerlijk genoten bedankt