Gastenboek

100 berichten, 10 pagina's 
«  10 
11-01-2008
Geplaatst door: Familie Bessems

Wij zijn net terug van een weekendje in dit huisje, heel goed bevallen, mooie verzorgde woning en leuke omgeving om een strandwandeling te maken.
Zullen best nog wel eens terug komen, groeten uitlimburg.

04-12-2007
Geplaatst door: alain en linda

22-28 nov 2007

Bedankt dat we gebruik mochten maken van jullie vakantiehuisje. We hebben een heerlijk weekje gehad en zijn lekker uitgerust! Het is een net huisje dat heel gezellig is ingericht en van alle gemakken is voorzien. Hierdoor voelden wij ons er vanaf het begin al ‘thuis’. Het was niet zulk mooi weer, maar daardoor hebben we lekker kunnen uitwaaien op het strand . Kortom; een weekje die veel te snel om is gegaan!

15-11-2007
Geplaatst door: Tijmen, Manon en Eva

20-27 okt 2007

Wat hebben we het getroffen! Een heerlijk huisje (alles erop en eraan)heerlijk weer en een heerlijke omgeving. We kunnen echt zien dat jullie veel zorg en aandacht besteden aan de inrichting van het huisje en mede daardoor voelden wij ons hier erg thuis. Fijn dat we gebruik mochten maken van alle spulletjes! De bolderkar, ... erg handig! Onze dochter houdt wel van stoere dingen, dus de hummer(s) vond de geweldig. Wij kijken terug op een zeer geslaagde week. (Letterlijk geciteerd uit de gastenboek in de woning)

15-11-2007
Geplaatst door: Mark, Angelique, Demi en Delano

12-19 okt 2007

Heerlijk, we hebben ontzettend genoten en zijn lekker uitgewaait.Het huisje is van alle gemakken voorzien, het strand is lekker dichtbij en we hadden fantastisch weer. Demi en Delano hebben zich geweldig vermaakt op het strand met de vliegers, scheppen en de hummers en dit elke dag weer. Je had gelijk wat betreft het zwembad in het hotel, Demi en Delano gingen elke dag zwemmen.

15-11-2007
Geplaatst door: Dick en Anja

5 - 12 okt 2007

We hebben heel erg gebofd met het weer, droog en behoorlijk wat zon. Prima, gezellig huisje, alleen een vreselijke bank, waar ik met 1.57 alleen normaal op kon zitten met kussens in mijn rug. De inrichting van het huisje vind ik erg smaakvol en met zorg samengesteld, je voelt je gelijk thuis. (Letterlijk geciteerd uit het gastenboek in de woning)

15-11-2007
Geplaatst door: Katja, Heilo und Fabian

15 bis 21-09-2007

Wir haben unseren Familienurlaub in Ihrem schonen Appartement sehr genossen und sehr schone Woche gehabt. Ihr Appartement ist fur eine junge Familie ideal ausgestattet und hat uns den Aufenthalt sehr angenehm und gemutlivh gemacht. Wir kommen gerne noch einmal wieder!

15-11-2007
Geplaatst door: Fam. v.d. Sande

31-08/7-09-2007

Een heerlijk en erg leuk ingericht vakantiehuisje, met wat heel belangrijk is goede bedden en niet te vergeten fijn sanitair! Het weer was wel goed alleen veel wind.(Letterlijk geciteerd uit het gastenboek in de woning)

15-11-2007
Geplaatst door: Marc, Sandra en Romy

10 -16 aug 2007

Hallo familie v Geest,
Allereerst willen we jullie hartelijk bedanken voor het gebruik van jullie prachtige "huisje aan zee". Echt heerlijk om na een heel jaar weer eens de zoute zeelucht op te snuiven en met blote voeten en opgerolde broekspijpen langs de vloedlijn te lopen! De omgeving kennen we inmiddels redelijk goed, we komen hier al sinds 1993. Nu we ouders zijn van een dochter hebben we niet veel meer nodig dan zon, zee en strand, een paar emmertjes en schepjes en een vlieger! En die bolderwagen: ideaal! Romy heeft zich prima vermaakt de afgelopen dagen (ook mede dankzij jullie leuke DVD-collectie )
Ook wij hebben dankbaar gebruik gemaakt van alle voorzieningen. Ook al leek het bed in eerste opzicht vrij klein en kort, het sliep heerlijk. Wij komen graag nog eens terug op Schorrebloem 15! We wensen jullie met Bob en Joep nog vele gezellige en zonnige vakanties toe op dit prachtige plekje ...

15-11-2007
Geplaatst door: Ankie, Will en Charlotte Groothuijzen

27 juli - 3 aug 2007

Beste Jinny en Peter,
Het wordt voor jullie wel een beetje eentonig misschien, maar ook wij waren (en zijn)zeer gecharmeerd van jullie vakantiewoning. Het is echt heel gezellig, comfortabel en compleet ingericht. Wij vonden het ook heerlijk dat jullie huisje zo schoon was; dat hebben we helaas wel eens anders meegemaakt.
Dit was onze eerste vakantie op Zeeuws Vlaanderen en het is hier heel goed bevallen. Ontzettend schone stranden! We hebben het ook getroffen met het weer. (Letterlijk gecitterd uit het gastenboek in de woning)

15-11-2007
Geplaatst door: Steffi, Aimee und Chris

20-07/27-07-2007

Liebe Familie van Geest,
Eine herrliche Woche geht nun Zu Ende und wir wurden am liebsten hier bleiben! Strand und Meer waren wie immer unglaublich schon, aber das niedliche Hauschen hat uns uberrascht: das schonste Schorrebloem! (und wir heben schon viele gesehen!) Wir komen in nachsten Jahr gerne wieder zuruck in dieses schone Haus. (Letterlijk geciteerd uit het gastenboek in onze woning)