Nieuws, contact & route

01-03-2021

Route

Route

De routebeschrijving naar onze vakantiewoning.

 

De adressen en postcodes voor uw GPS:

 

Schorrebloem 15, 4504 RL, Nieuwvliet-Bad

Heggerank 40, 4504 RV, Nieuwvliet-Bad

Heggerank 22, 4504 RV, Nieuwvliet-Bad

U kunt onze vakantiewoning via de Westerscheldetunnel of via Antwerpen bereiken.

Vanuit Nederland via de Westerscheldetunnel
Vanuit Rotterdam en Breda gaat u richting Bergen op Zoom. U volgt de A58 tot voorbij Goes, de afslag Terneuzen (TOL). Uit de Westerscheldetunnel volgt u de borden Oostburg en daarna Breskens. Bij de rotonde vlak voor Breskens linksaf, richting Groede, via de dorpjes Boerenhol, Groede, richting Nieuwvliet. Bij de rotonde in Nieuwvliet (R102) rechtsaf. Volg nu de borden recreatiebedrijven Nieuwvliet. U komt zo bij bungalowpark St. Pierre. De Schorrebloem bevindt zich achter het hotel. De Heggerank staat op straatnaamborden aangegeven en bevindt zich in het midden van het park (aangrenzend aan de speeltuin).

Vanuit Belgie, via Antwerpen
Via de ring rond Antwerpen volgt u de borden Gent-Brugge, u komt dan in de Kennedytunnel. Direct na de Kennedytunnel neemt u de 2e afslag rechts richting rotterdam-Brugge. Volg de weg richting Knokke, tot de afslag Kaprijke-Breskens. Via Kaprijke en Watervliet komt u in IJzendijke. Bij de stoplichten linksaf richting Breskens. Via Schoondijke richting Breskens. Zie boven het laatste stukje vanaf ... bij de rotonde net voor Breskens ...

01-01-2021

Info & contact

Info & contact

Wilt u extra informatie over de woningen of heeft u vragen, dan kunt u mailen naar:

info@vakantiewoningverhuurzeeland.nl


U kunt ook bellen via telefoonnummer: +31624634468 of +31622902821

Wij hopen dat u een goede indruk heeft gekregen van onze vakantiewoningen in Nieuwvliet Bad op Zeeuws Vlaanderen en verwelkomen u graag als gast.

Met vriendelijke groet,

Peter en Jinny van Geest
Scheldelaan 35

3363 CK  Sliedrecht